Skip to content

Een gezondheidscheck voor uw eigen gezondheid én die van uw medewerkers. En waarmee u ook nog eens voldoet aan de wettelijke verplichting voor preventief medisch onderzoek (PMO). Dát is de Persoonlijke Gezondheidscheck! Stichting Duurzame Inzetbaarheid Drogisterijen (DID) heeft deze PMO van december 2017 t/m oktober 2018 kosteloos beschikbaar gesteld aan de zelfstandige drogist en zijn team.

Doe een gezondheidscheck cadeau

Fitte en gezonde medewerkers zijn voor een werkgever onlosmakelijk verbonden met goed werkgeverschap. Vandaar dat we drogisterijondernemers daar zo goed mogelijk bij willen ondersteunen. Deze Gezondheidscheck is een soort APK voor uw organisatie en uw medewerkers’, aldus Nicole Hoetjes, werkgeversvoorzitter van DID en tevens algemeen secretaris van werkgeversorganisatie KNDB.

Vanuit die gedachte biedt DID de Persoonlijke Gezondheidscheck aan. Dat is een compleet, betrouwbaar en wetenschappelijk onderbouwd hulpmiddel om de gezondheid en het welzijn van werknemers te monitoren, en ze te helpen om gezonder te leven. De check brengt het risico op veelvoorkomende aandoeningen in kaart. Denk aan hart- en vaatziekten, diabetes of een burn-out.

Lees hier meer over de Gezondheidscheck via DID.
Ook enthousiast en wilt u de Gezondheidscheck aanvragen voor uw drogisterij, vul dan direct het formulier in!

John Kuhn, eigenaar drogisterij: “Met de aanbieding van Stichting DID kan ik kosteloos voldoen aan mijn wettelijke verplichting voor preventief medisch onderzoek en hoop ik het verzuim onder mijn werknemers te laten dalen. Zo min mogelijk verzuim is voor mij belangrijk. Als één medewerker uitvalt, is dat al snel een kwart van je personeelsbestand. Daarbij vind ik het ook belangrijk naar mijn werknemers toe, dat ik hen als cadeautje kan aanbieden om met de eigen gezondheid aan de slag te gaan.”

De gezondheidscheck van DID wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds.

Doe een gezondheidscheck cadeau

Back To Top