Extra Spreekuur Stichting DID

Nu ook telefonisch avondspreekuur van Stichting DID Heb je vragen over Duurzame Inzetbaarheid? En komt het overdag niet uit om ons te bereiken? Maak dan gebruik van de nieuwste dienst van stichting DID: het wekelijkse telefonische avondspreekuur. Want vanaf 1 september 2018 zit DID-adviseur Jantien Meeuwsen ook op de woensdagavond voor je klaar.

Woensdagavond: DID-spreekuur

In dit wekelijkse telefonische spreekuur kun je terecht met al je vragen met betrekking tot Duurzame Inzetbaarheid. En aangezien dit spreekuur in de (woensdag)avond is, tussen 19:30-21:00u, kan het mooi buiten werktijd.

Veel Gestelde Vragen aan DID

Denk je wel eens na over jouw duurzame inzetbaarheid? DID kan je bijvoorbeeld helpen met de volgende onderwerpen:

• Ik wil mij verder ontwikkelen, maar weet niet hoe. Hoe kom ik verder?
  • Ik ben al enige tijd ziek en terugkeren is moeilijk. Hebben jullie advies?
  • Ik denk dat ik wel meer kan toevoegen aan onze winkel. Hebben jullie ideeën voor me?
  • Ik wil wel wat aan mijn gezondheid doen, maar de verzekeraar betaalt niet mee. Kunnen jullie iets betekenen?
  • Ik wil een gesprek aan met mijn werkgever of medewerker over Duurzame Inzetbaarheid. Hoe pak ik dat aan?

Het telefonisch spreekuur op een rij

Wanneer Elke woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur
Waarom Voor al je vragen met betrekking tot Duurzame Inzetbaarheid
Voor wie Voor werkgevers én medewerkers in de zelfstandige drogisterijbranche

Bent u er bij?

Dus ben je een zelfstandige drogisterij-ondernemer of werk je daar? Neem contact op met Jantien Meeuwsen, adviseur van stichting DID. Ze is telefonisch bereikbaar via 06 – 41 78 84 94 en per mail via jantien.meeuwsen@stichtingDID.nl. Ze helpt jou en je werkgever graag!

Extra spreekuur Stichting DID