Ga naar hoofdinhoud

Om na bedrijfssluiting de medewerkers uit de drogisterijbranche zo snel maar ook zo goed mogelijk weer aan het werk te helpen, stelt DID al geruime tijd een werk naar werk-begeleidingstraject beschikbaar.

Wat betekent dit voor jou?

Medewerk(st)ers uit de zelfstandige drogisterijbranche die door (gedwongen) bedrijfssluiting hun baan verliezen, kunnen op kosten van DID een begeleidingstraject volgen. In dit traject wordt niet alleen gekeken naar wat je kunt en wat jouw wensen zijn, maar wordt ook rekening gehouden met de slagingskans op het vinden van een nieuwe baan binnen deze kaders. Zijn er wel banen beschikbaar in de branche waar je naar kijkt? En heb jij de nodige middelen in huis om hierbij aan te sluiten? Of is er misschien nog omscholing nodig? Misschien kom je samen met jouw begeleider wel tot de conclusie dat je jouw horizon moet verbreden en eens verder dan de bekende paden moet kijken?!

Daarnaast kun je geholpen worden met het opzetten van een goed cv en sollicitatiebrief en word je geleerd hoe je het beste jouw netwerk kunt inzetten en zo nodig uitbreiden.

Succesvolle trajecten

Dat deze trajecten succesvol zijn is al  bewezen. Al bijna de helft van alle aangemelde trajecten hebben inmiddels geleid tot het vinden van een nieuwe baan! En dat terwijl de eerste trajecten nog geen 6 maanden lopen!

DID is enorm trots op deze resultaten en kijkt uit naar de succesverhalen van de andere kandidaten.

Nieuwsgierig?

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die DID biedt? Neem contact op met Jantien Meeuwsen, adviseur van stichting DID. Ze is telefonisch bereikbaar via 06 – 41 78 84 94 en per mail via jantien.meeuwsen@stichtingDID.nl. Ze helpt jou en je werkgever graag!

Ruim 40% weer aan de slag dankzij DID!

Back To Top