Skip to content

DID adviseur

Gezond en duurzaam werken in de drogisterij: DID-adviseur Jantien Meeuwsen staat werkgevers én medewerkers bij.

Even voorstellen: de adviseur van stichting DID

Jantien Meeuwsen is adviseur van stichting DID. Jantien heeft meer dan 25 jaar werkervaring als gediplomeerd drogist in de drogisterij. Van daaruit is zij bij stichting DID als adviseur aan het werk gegaan.

Zij wil graag, met de mogelijkheden die DID daarvoor heeft, iedereen die werkzaam is in een zelfstandige drogisterijonderneming zo gezond en plezierig mogelijk door het werkzame leven laten gaan. Juist door haar ervaring en haar positieve en opgewekte karakter is ze een prettige gesprekspartner voor zowel ondernemer als medewerkers.

Begeleiding van aanvragen financiële tegemoetkomingen

Als DID-adviseur bezoekt Jantien Meeuwsen de zelfstandige drogisterijen in heel Nederland om alle ondernemers en medewerkers te ondersteunen bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. Stichting DID biedt daarnaast een breed scala aan financiële tegemoetkomingen voor werkgevers en diverse regelingen voor medewerkers. DID-adviseur Jantien Meeuwsen is uitstekend op de hoogte van alle mogelijkheden en kan zowel werkgevers als medewerkers begeleiden bij het gebruik maken daarvan.

Maak een afspraak

Jantien Meeuwsen komt op afspraak bij ondernemers en medewerkers in de winkel langs. Natuurlijk houdt ze rekening met de tijden die in de winkel het beste uitkomen. Ondernemers en/of medewerkers die hier geïnteresseerd in zijn, kunnen een afspraak maken via 06 – 41 78 84 94 of mailen naar jantien.meeuwsen@stichtingDID.nl.

 

 

Stichting DID biedt ondernemers en hun medewerkers in de zelfstandige drogisterijbranche:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Financiële ondersteuning bij verzuim en re-integratie
  • Minder werken 2 jaar voor AOW
  • Begeleiding naar nieuw werk
  • Slachtofferhulp
  • Ondersteuning door DID-adviseur
  • Vergoeding tijdelijke vervanging t.b.v. continuïteit bedrijfsvoering
Back To Top