Ga naar hoofdinhoud

Het Oplossingenboekje van DID biedt talloze antwoorden op veelvoorkomende vragen rondom inzetbaarheid voor medewerkers van zelfstandige drogisterijbedrijven. Dit Oplossingenboekje is mede ontwikkeld met geld van het Europees Sociaal Fonds.

Prachtige resultaten
In 2014 had DID handboeken rondom duurzame inzetbaarheid, waarmee onze adviseur Jantien Meeuwsen drogisterijen bezocht en het belang van duurzame inzetbaarheid zowel bij de ondernemers, als bij de werknemers van zelfstandige drogisterijbedrijven onder de aandacht bracht. Binnen enkele jaren waren de regelingen van DID zo uitgebreid dat de handboeken verouderde. Deze zijn opgevolgd door het Oplossingenboekje. Een handzaam boekje met vragen en antwoorden. Ook weer met een deel voor de werkgever en een deel voor de werknemer.

Bevlogen sector
De branche is al lang bezig inzetbaarheid breed onder de aandacht te brengen. De uitbreiding van de regelingen die DID biedt is daar debet aan. Vooral de inzet van adviseur Jantien Meeuwsen is voor zowel ondernemers als werknemers een groot pluspunt. Evenals de coaching en begeleiding die zij biedt.

 

Is DID de oplossing?

Back To Top